1e blog

Dit is de eerste blog van de leerlingenraad.

We willen jullie vertellen waar we allemaal mee bezig zijn en op de hoogte houden van onze school.

We willen beginnen met een schooltuintje 😛  😛

Daar moeten groenten inkomen, misschien hebben we hulp nodig van opa’s en oma’s of vader en moeders met het verzorgen van het schooltuintje.

Als er vrijwilligers zijn kun je mailen naar het email adres van de leerlingenraad dat  word op dit moment aan gemaakt  als het klaar is dan laten we het weten op ons blog.

llraaddepolderhof@skbo.nl dat wordt dan onze nieuwe email adres. Als u vragen heeft of u wilt aanmelden als vrijwilliger voor de schooltuintjes kunt u over een korte periode ons een mailtje sturen. 😆  😆 ,we hebben in onze vergadering van de leerlingenraad ook tijd besteed aan hoe de carnaval in 2015 was  verlopen. Misschien komt daar in de toekomst veranderingen in zoals,misschien kunnen we met de school of met de klas een modeshow houden of spelletjes  spelen en iets korter in de gymzaal blijven en de prinses had niet alle carnavalskarren gezien. Dus kort en krachtig: Daar kunnen een paar veranderingen in komen