Foto’s groep 4b

Woensdag 7 maart zijn we met groep 4b naar de bibliotheek geweest waar we een voorstelling van Spekkie en Sproet hebben gezien. We hebben dus ook de schrijfster Vivian den Hollander ontmoet. Aan het einde zijn enkele kinderen van onze groep nog wat vragen gaan stellen aan Vivian, zoals: “Hoe lang duurt het voordat een boek geschreven is?”

Nogmaals bedankt voor de ouders die konden rijden!

 

Vrijdag 9 maart kregen we in groep 4b een les over geld. De kinderen hebben veel geleerd over het maken van geld, vals geld, welke munten zijn er in welke landen, etc.

 

Juf Lisan (stagiaire groep 4b)¬†gaf een les drama. De kinderen gingen in groepjes aan de slag met het¬†uitbeelden van een tableau. Aan de hand van 3 ‘foto’s’ moest de rest van de klas raden welk feest de kinderen aan het uitbeelden waren. Zo kwam bijvoorbeeld kerstfeest voorbij, maar ook sinterklaasfeest, schoolfeest, etc.