De Polderhof is dé talentschool van Oss

Elke dag werken we op de Polderhof vanuit de Daltonkernwaarden samen aan het leren kennen van onze talenten. We begeleiden onze kinderen in het leren maken van zelfstandige keuzes.  

 

Door slim samen te werken kunnen we werken in kleine groepen, en is er veel aandacht voor de behoeften van elk kind. We vinden het belangrijk een school te zijn waar iedereen zich prettig voelt, want alleen als je lekker in je vel zit, kun je je optimaal ontwikkelen. 

 

 

Waar we verder in uitblinken:

- we sluiten met ons onderwijs aan bij wat de kinderen nodig hebben. We geven instructies in kleine groepen, en passen het takenwerk aan op de leerbeboeften van het individuele kind.

- we volgen de ontwikkeling van de kinderen onder andere door het voeren van reflectiegesprekken met de kinderen en door analyse van het gemaakte werk en toetsen:

- elk jaar organiseren we de "Polderhofweek", een week waarin het leren kennen van jezelf en je groep centraal staat;

- zes keer per jaar organiseren we een talentdag, een dag gevuld met mooie workshops vanuit de talenten van de juffen en meesters;

- we vinden het belangrijk te laten zien waar we over aan het leren zijn, en nodigen daarom ouders/ grootouders/ vrienden/ etc. regelmatig uit voor optredens, thema-afsluitingen of een 'gewoon' kijkje in de klas;

- we werken met een team collega's die vol passie elke dag prachtig Daltononderwijs maken.

 

 

Daltonschool de Polderhof:
Iedereen verschillend, iedereen gelijk

 

Kom kennismaken!

Kalender

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences