Wie zijn wij?

Medezeggenschapsraad 23-24

Medezeggenschapsraad 2023-2024
 

Roy Both (Voorzitter) 
Vader van Jayson (groep 8) en Dean (groep 6) 
 
Dit is mijn 2e schooljaar als MR lid. Door het vertrek van Anke Fleer (einde schooljaar 2022/23) ben ik, na pas kort aan de MR deel te nemen, gevraagd om haar rol als voorzitter over te nemen.  Een mooie uitdaging voor mij.
Mijn doel is meer betrokkenheid als ouder bij de school. Op een plek waar ik denk dat dit ook resultaat heeft, de MR dus!

Mijn speerpunt is meer verbinding tussen de ouders en de school om zo als MR een klankbord te zijn voor beide.

 

Marielle van der Spek (secretaris)

Leerkracht van goep 5-6b

 

Dit is mijn tweede jaar in de MR en dit jaar heb ik de taak van secretaris. Ik hoop dat we de ingezette lijn gaan doorzetten en dat we onze rol binnen de school goed kunnen uitvoeren. Een hoop nieuwe gezichten dit jaar met nieuwe inzichten, dus dat gaat helemaal goed komen. Weet ons te vinden, als er iets is.

Han van Breda (lid)

Vader van Luuk (groep 5) en Marlou (3 jaar oud) 

 

Ik ben nieuw in de MR. Dit is mijn eerste schooljaar dat ik ga meedraaien. Er zijn een aantal wisselingen binnen de MR. Ik hoop dat we de goede weg die is ingezet door de oud-leden kunnen voortzetten. Mijn doel is om de inspraak van de ouders een stem te geven en daarin te fungeren als een verbindende factor.


 
Vincent Faassen (lid) 
Vader van Diene (groep 7) en Cato (middelbare school)
 
Cynthia van Nuland

 

Kristel Hoezen

leerkracht 3-4

 

Sinds dit schooljaar ben ik lid van de MR. Sinds 2021 werk ik op DS De Polderhof, wat ik met veel plezier doe. Als lid van de MR hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de schoolontwikkeling. Ik vind het fijn om samen met ouders te sparen over hoe zij dingen zien, zodat we samen een mooi onderwijs kunnen neerzetten op DS De Polderhof. Mocht je iets willen weten of als er iets is wat besproken moet worden binnen de MR, laat het een van ons weten.

 

Martijn Heesakkers (lid)

Groepsleerkracht groep 5/6a.

Dit is mijn eerste jaar in de MR. Ik ga voor een fijne samenwerking waarbij wij veel kunnen betekenen voor ouders, collega's en uiteraard de leerlingen van onze school.  

 

Op de site van de Polderhof is terug te lezen wat de rollen en de taken van de MR zijn. 
Daarin zijn ook de vergader momenten terug te vinden. 
 
 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren